FORSIKRINGSSKADER

FORSIKRINGSSKADER

Forsikringsskader

Odder Murerservice tilbyder udbedring af forsikringsskader i Odder, Tranbjerg, Højbjerg, Hasselager og Aarhus

Hvis du har været uheldig og har forsikringsskader, så kan vi hjælpe med at få skaden udbedret så hurtigt som muligt. Hvis skaden er omfattende og kræver en totalløsning, har vi et netværk af samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at løse opgaven. Dette gør processen hurtig, effektiv og overskuelig i en presset situation, når skaden er sket.

Eksempler på forsikringsskader:

 • Rørskader
 • Fugtskader
 • Skader efter påkørsler på bygningsdele m.m.

Uanset størrelsen på din skade, er du velkommen til at kontakte os. Når vi har talt om skaden og set på problemerne, finder vi sammen en løsning, så skaden kan blive udbedret hurtigst muligt.

  Odder Murerservice

  Få et tilbud

  Odder Murerservice udfører arbejde for både private og for industri/erhverv.

  Odder Murerservice
  5.0
  Based on 34 reviews
  powered by Google
  Simon GraversenSimon Graversen
  20:16 10 Jun 24
  Det er så nemt!Hvad enten vi skal have lavet store eller små forbedringer på vores huse, er det Odder Murerservice - og murerentager den selv, 9 ud af 10 gange.På de første to opgaver, dette ligger mere end 10 år tilbage, havde jeg diverse spørgsmål til både æstetik og konstruktion.På den tredje opgave, totalrenovering af badeværelse med opbrud af gulve osv., havde jeg udelukkende ønsker med i lommen. Ønsker som blev opfyldt. Som altid.Stephan er nemlig mureren og jeg er kunden.Det er så nemt!Bare TAK.De altid allerbedste hilsner,Simon Graversen
  Ulla Møller JensenUlla Møller Jensen
  11:57 04 Jun 24
  Det er flot arbejde. Kan varmt anbefales.Stephan har også overholdt tider og aftaler.Og hver dag er der ryddet pænt op.
  Meget tilfreds med service og det udførte arbejde. Og så er Stephan en yderst behagelig person.
  Anna Marie JohansenAnna Marie Johansen
  16:36 10 Apr 24
  Meget venlig og dygtig murer.hvis jeg får brug for en murer igen, ved jeg hvor jeg skal ringe hen.
  Van KQLVan KQL
  08:29 06 Apr 24
  Odder Murerservice er yderst kompetent til udførsel af murer- og klinkearbejde, yder en god service og overholder sine aftaler. Vi vil helt sikkert gerne bruge Odder Murerservice igen i fremtiden. Stor anbefaling herfra.
  Gitte ThorvaldsenGitte Thorvaldsen
  07:30 06 Apr 24
  Er yderst tilfreds med mit badeværelse som Odder Murerservice har været en stor del i. I hele processen har servicen og rådgivningen været i top og endda ud over det sædvanlige pga den løsningsorienterede måde at arbejde på. Kæmpe anbefaling!
  Andreas SeebergAndreas Seeberg
  16:20 01 Apr 24
  God service, god kommunikation. Var der som aftalt og resultatet ser godt ud.
  Allan JohansenAllan Johansen
  13:43 24 Mar 24
  Super hurtig respons og arbejdet blev lavet dagen efter, og ser super godt ud.De bedste anbefalinger herfra!
  Jesper søvndalJesper søvndal
  06:01 08 Mar 24
  Vi har benyttet Stephan til flere projekter i vores gamle hus. Han var den første murer der foreslog at lave en overligger af gamle sten fra huset for at få reparationen til at falde godt ind. Der vidste vi at han var den rette til jobbet. Siden har han bl.a. tilmuret vinduer, pudset vægge og afsluttet muren ved et nyt dørhul. Altid smukt arbejde og en enormt behagelig mand!
  Patrick AndersenPatrick Andersen
  15:45 27 Feb 24
  Odder Murerservice er yderst kompetent og kvalitetsbevist murer.Stephan har udført flere murere opgaver for os i gennem årene, blandt andet badeværelser i både tidligere og nuværende bolig, han har en helt unik sans for detalje og kvalitet.
  Niki NielsenNiki Nielsen
  17:34 23 Feb 24
  Meget tilfreds kunde her. Perfekt finish og solidt håndværk. God kommunikation hele vejen igennem. Prisen var helt reel og jeg kan ikke komme med andet end positiv feedback og en kæmpe anbefaling.
  Anni Roll LønsgaardAnni Roll Lønsgaard
  18:39 18 Jan 24
  Vi har fået sat fliser op i køkkenet.Utrolig pænt resultat.Kan kun anbefale andre at bruge Odder murerservice.
  Marie BruunMarie Bruun
  19:32 16 Nov 23
  Stephan renoverede badeværelse hos os, og vi er så glade for resultatet.Stephan er udover at være dygtig, også pålidelig, overholdt vores aftaler og forklarede tålmodigt diverse termer og processer for os.Han kom altid med et smil og var forstående overfor at alt hans grej var det mest spændende vores børn havde set.Ydeligere blev der altid gjort rent og ryddet op, så vi kunne være i og omkring vores hus mens der blev renoveret.Fremtidige mureropgaver her i huset bliver udført af Stephan, og Odder Murerservice.
  Jørgen NielsenJørgen Nielsen
  21:26 08 Nov 23
  Vi ejer et gammelt, skævt hus med håndværksmæssige udfordringer. Odder Murerservice har med enkle løsninger udvirket mirakler i badeværelset og renoveret vores slidte facade. Altsammen udført til aftalt tid, og med et smil. Vi giver Stéphane vores varmeste anbefaling.
  Mette ThomsenMette Thomsen
  18:06 08 Nov 23
  Stephan har været en uundværlig hjælp i vores husrenovering. Vi var under tidspres og han stod altid klar med vejledning og professionel hjælp. Alt hvad han har leveret, har været til perfektion.
  js_loader

  Se alle anmeldelser - Skriv en anmeldelse

  Odder Murerservice
  v. Stephan Aakjær Heuleu

  Tranbjerg Hovedgade 124,
  8310 Tranbjerg J.

  CVR: 34126127