FLISE- OG KLINKEARBEJDE

Vi udfører alt i flise- og klinkearbejde

FLISE- OG KLINKEARBEJDE

Vi udfører alt i flise- og klinkearbejde

Fliser og klinker

Vi er specialister i opsætning af fliser og klinker.

Resultatet skal stå snorlige og det kræver præcision. Fliser på bl.a. dit badeværelse og i køkkenet ser du på hver dag og det skal selvfølgelig være en fornøjelse og en fryd for øjet, at se på fliserne.

Hos Odder Murerservice er vi ekspert i opsætning af fliser og klinker – dette kan f.eks. være:

Kæderprojekt med fliser – se video herover

Montering af fliser udfører vi ved hjælp af forskellige metoder, for at få en mere plan overflade og for at undgå, at fliserne tander (ser skæve ud). Vi benytter os derfor af:

  • Kilesystem
  • Nivelleringssystem

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud. Vi samler på glade kunder og vil se frem til også at sætte fliser op hos dig.

Fliseinspiration – se video

Få et tilbud

Odder Murerservice udfører arbejde for både private og for industri/erhverv.

Odder Murerservice
5.0
Based on 33 reviews
powered by Google
Kim Kjær LaursenKim Kjær Laursen
06:10 24 Jul 23
Flink fyr! Godt håndværk. Vi kan varmt anbefale Stephan!
Jørgen AppelquistJørgen Appelquist
21:02 10 Sep 22
Når først opgaven er aftalt med Odder Murerservice, kan man altid være sikker på at arbejdet bliver udført i super kvalitet. Derudover overholdes aftaler og tidsplan til punkt og prikke. Ikke sidste gang jeg bruger Odder Murerservice.🤩
Michael HalkjærMichael Halkjær
06:19 09 Sep 22
Har stor faglig viden og kompetencer. Han er virkelig dygtig og har en stolthed over det stykke arbejde han levere og man føler sig tryg over det flotte udførte arbejde. Kan kun anbefale dette firma og Stephan til skyerne og kommer helt sikkert til at bruge ham igen til næste projekt.
Jørgen C. FriisJørgen C. Friis
07:01 04 Feb 22
Mine bedste anbefalinger.Faglig dygtig - superflot arbejde.Og så kan man stole på Stephan - han er ordholdende, holder tidsplaner, styrer koordinering med andre håndværkere med sikker hånd, der er rent og ryddeligt når han er færdig - og han er et behageligt menneske.
Mikael JensenMikael Jensen
10:06 27 Jan 22
Super dygtig murer! Service i topklasse. De varmeste anbefalinger herfra!!
Poul SørensenPoul Sørensen
09:17 07 Nov 21
Nem at snakke med, hurtig og professionel - også ift rådgivning og valg af den rigtige løsning på sjovt. Resultatet blev super flot
Maja CarlsenMaja Carlsen
18:29 26 Oct 21
Jer har sjældent haft en håndværker, som var så dedikeret til opgaven - vores badeværelse stod hurtigt færdigt, og der blev lavet nogle rigtig gode løsninger. I en renoveringsfase med en bolig fra 60'erne kræves der nogle håndværkere som ved hvad der skal til (med skæve vinkler er det ikke altid lige til) - og dét må jeg sige, at Odder murerservice kan levere. Vi bestiller dem uden tvivl igen til næste opgave der kommer her i huset 🙂
Eva SonneEva Sonne
10:12 08 Oct 21
Meget professionelt arbejde af høj kvalitet.Vi har været yderst tilfredse med Odder Murerservice i forbindelse med renovering af vores badeværelse med skæve vægge.Aftaler er blevet overholdt, kontakten har været fantastisk og vi er blevet inddraget i alle beslutninger samt fået gode råd undervejs.Vi giver vores bedste anbefalinger.
Kjeld IversenKjeld Iversen
08:34 26 Sep 21
I forbindelse med totalrenovering af badeværelse i mit sommerhus, har jeg oplevet en meget fin service, gode råd undervejs, overholdelse af aftaler samt et professionelt udført arbejde. Kan kun give de bedste anbefalinger.
Kenneth RKenneth R
17:51 12 Jul 21
Super flink fyrSom holder hvad han lover sjældent man møder en håndværker der kommer som lovetRinget til Stephan om formiddagen ang en overligger han kom forbi samme dag og kigget på problemet så jeg kunne få ro i maven og tage på ferie tak
Patrick AndersenPatrick Andersen
10:44 15 Jun 21
Odder Murerservice er yderst kompetent og kvalitetsbevist murer.Stephan har udført flere murere opgaver for os i gennem årene, blandt andet badeværelser i både tidligere og nuværende bolig, han har en helt unik sans for detalje og kvalitet.
Jørgen NielsenJørgen Nielsen
17:59 11 Jun 21
Vi har tidligere flere gange benyttet Odder Murerservice til forskellige projekter på vores Villa i Egå.Hver gang har vi været meget tilfredse med resultatet og arbejdets udførelse.Murermester Stephane Aakjær Heuleu har udført et ansvarsfuldt og grundigt arbejde med et yderst tilfredsstillende resultat.Vi kan varmt anbefale Odder Murerservice, idet vi hver gang kan regne med, at en aftale er en aftale, og hertil kommer at under og efter udført arbejde, er alt leveret pænt og ryddeligt.De bedste anbefalingerMvh.Jørgen Nielsen
Chandra HattonChandra Hatton
18:06 18 May 21
Odder murerservice skiftede et par revne fliser ud på mit badeværelse. Hurtig service og resultatet er super flot. Vil klart bruge dem igen!
Michael HedegaardMichael Hedegaard
16:31 07 May 21
Jeg fik lagt klinker i nyt køkken og badeværelse og der var super service,god pris også er det en flink og rar mand der møder op på min adresse.
Alice ReinholtAlice Reinholt
19:00 24 Apr 21
I forbindelse med totalrenovering af badeværelse og bryggeres, har vi oplevet en udsøgt god service, hvor der er blevet givet gode råd både før, under og efter renoveringen. Arbejdet der er blev lavet, er udført professionelt og udførelsen er af høj kvalitet. Vi har på intet tidspunkt under projektet været i tvivl om hvornår og hvordan arbejdet ville blive udført.
Jeg har kun gode ord tilovers for Odder Murerservice. Han er professionel, fagligt dygtig og sidst, men ikke mindst, han overholder altid sine aftaler.
js_loader

Se alle anmeldelser - Skriv en anmeldelse

Odder Murerservice
v. Stephan Aakjær Heuleu

Tranbjerg Hovedgade 124,
8310 Tranbjerg J.

CVR: 34126127