FORSIKRINGSSKADER

Vi klarer alle forsikringsskader på din bygning

FORSIKRINGSSKADER

Vi klarer alle forsikringsskader på din bygning

Forsikringsskader

Er uheldet ude og er der opstået forsikringsskader, er vi behjælpelige med at udbedre skaden hurtigst muligt. Er skaderne så omfattende, at der er brug for en totalløsning, står vi klar med en vifte af samarbejdspartnere, som kan være behjælpelige med at løse opgaven. Dette gør processen hurtig, effektiv og overskuelig i en presset situation, når skaden står på.

Eksempler på forsikringsskader:

 • Rørskader
 • Stormskader
 • Fugtskader
 • Sokkelskader
 • Skader efter påkørsler på bygningsdele m.m.

Uanset størrelsen på din skade, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Når vi sammen har talt om skaden og vi har set på problemerne, finder vi sammen en løsning, så skaden kan blive udbedret hurtigst muligt.

  Få et tilbud

  Odder Murerservice udfører arbejde for både private og for industri/erhverv.

  Odder Murerservice
  5.0
  Based on 33 reviews
  powered by Google
  Kim Kjær LaursenKim Kjær Laursen
  06:10 24 Jul 23
  Flink fyr! Godt håndværk. Vi kan varmt anbefale Stephan!
  Jørgen AppelquistJørgen Appelquist
  21:02 10 Sep 22
  Når først opgaven er aftalt med Odder Murerservice, kan man altid være sikker på at arbejdet bliver udført i super kvalitet. Derudover overholdes aftaler og tidsplan til punkt og prikke. Ikke sidste gang jeg bruger Odder Murerservice.🤩
  Michael HalkjærMichael Halkjær
  06:19 09 Sep 22
  Har stor faglig viden og kompetencer. Han er virkelig dygtig og har en stolthed over det stykke arbejde han levere og man føler sig tryg over det flotte udførte arbejde. Kan kun anbefale dette firma og Stephan til skyerne og kommer helt sikkert til at bruge ham igen til næste projekt.
  Jørgen C. FriisJørgen C. Friis
  07:01 04 Feb 22
  Mine bedste anbefalinger.Faglig dygtig - superflot arbejde.Og så kan man stole på Stephan - han er ordholdende, holder tidsplaner, styrer koordinering med andre håndværkere med sikker hånd, der er rent og ryddeligt når han er færdig - og han er et behageligt menneske.
  Mikael JensenMikael Jensen
  10:06 27 Jan 22
  Super dygtig murer! Service i topklasse. De varmeste anbefalinger herfra!!
  Poul SørensenPoul Sørensen
  09:17 07 Nov 21
  Nem at snakke med, hurtig og professionel - også ift rådgivning og valg af den rigtige løsning på sjovt. Resultatet blev super flot
  Maja CarlsenMaja Carlsen
  18:29 26 Oct 21
  Jer har sjældent haft en håndværker, som var så dedikeret til opgaven - vores badeværelse stod hurtigt færdigt, og der blev lavet nogle rigtig gode løsninger. I en renoveringsfase med en bolig fra 60'erne kræves der nogle håndværkere som ved hvad der skal til (med skæve vinkler er det ikke altid lige til) - og dét må jeg sige, at Odder murerservice kan levere. Vi bestiller dem uden tvivl igen til næste opgave der kommer her i huset 🙂
  Eva SonneEva Sonne
  10:12 08 Oct 21
  Meget professionelt arbejde af høj kvalitet.Vi har været yderst tilfredse med Odder Murerservice i forbindelse med renovering af vores badeværelse med skæve vægge.Aftaler er blevet overholdt, kontakten har været fantastisk og vi er blevet inddraget i alle beslutninger samt fået gode råd undervejs.Vi giver vores bedste anbefalinger.
  Kjeld IversenKjeld Iversen
  08:34 26 Sep 21
  I forbindelse med totalrenovering af badeværelse i mit sommerhus, har jeg oplevet en meget fin service, gode råd undervejs, overholdelse af aftaler samt et professionelt udført arbejde. Kan kun give de bedste anbefalinger.
  Kenneth RKenneth R
  17:51 12 Jul 21
  Super flink fyrSom holder hvad han lover sjældent man møder en håndværker der kommer som lovetRinget til Stephan om formiddagen ang en overligger han kom forbi samme dag og kigget på problemet så jeg kunne få ro i maven og tage på ferie tak
  Patrick AndersenPatrick Andersen
  10:44 15 Jun 21
  Odder Murerservice er yderst kompetent og kvalitetsbevist murer.Stephan har udført flere murere opgaver for os i gennem årene, blandt andet badeværelser i både tidligere og nuværende bolig, han har en helt unik sans for detalje og kvalitet.
  Jørgen NielsenJørgen Nielsen
  17:59 11 Jun 21
  Vi har tidligere flere gange benyttet Odder Murerservice til forskellige projekter på vores Villa i Egå.Hver gang har vi været meget tilfredse med resultatet og arbejdets udførelse.Murermester Stephane Aakjær Heuleu har udført et ansvarsfuldt og grundigt arbejde med et yderst tilfredsstillende resultat.Vi kan varmt anbefale Odder Murerservice, idet vi hver gang kan regne med, at en aftale er en aftale, og hertil kommer at under og efter udført arbejde, er alt leveret pænt og ryddeligt.De bedste anbefalingerMvh.Jørgen Nielsen
  Chandra HattonChandra Hatton
  18:06 18 May 21
  Odder murerservice skiftede et par revne fliser ud på mit badeværelse. Hurtig service og resultatet er super flot. Vil klart bruge dem igen!
  Michael HedegaardMichael Hedegaard
  16:31 07 May 21
  Jeg fik lagt klinker i nyt køkken og badeværelse og der var super service,god pris også er det en flink og rar mand der møder op på min adresse.
  Alice ReinholtAlice Reinholt
  19:00 24 Apr 21
  I forbindelse med totalrenovering af badeværelse og bryggeres, har vi oplevet en udsøgt god service, hvor der er blevet givet gode råd både før, under og efter renoveringen. Arbejdet der er blev lavet, er udført professionelt og udførelsen er af høj kvalitet. Vi har på intet tidspunkt under projektet været i tvivl om hvornår og hvordan arbejdet ville blive udført.
  Jeg har kun gode ord tilovers for Odder Murerservice. Han er professionel, fagligt dygtig og sidst, men ikke mindst, han overholder altid sine aftaler.
  js_loader

  Se alle anmeldelser - Skriv en anmeldelse

  Odder Murerservice
  v. Stephan Aakjær Heuleu

  Tranbjerg Hovedgade 124,
  8310 Tranbjerg J.

  CVR: 34126127