ODDER MURERSERVICE

Om Odder Murerservice

OM OS

Odder Murerservice – Din professionelle murer i Odder, Tranbjerg, Hasselager, Højbjerg og Aarhus

Velkommen til Odder Murerservice, hvor vi med over 20 års erfaring tilbyder kvalitetsmurerarbejde inden for badeværelser, fliser, renoveringsopgaver og meget mere. Vores dedikerede team, ledet af Murermester Stephan Aakjær, stræber altid efter at levere arbejde af højeste kvalitet, som vores kunder er yderst tilfredse med.

Vi forstår, at hver kunde har forskellige præferencer, og derfor er vi altid professionelle, servicemindede og omstillingsparate for at sikre, at du og din familie får ikke kun et veludført stykke murerarbejde, men også en god behandling gennem hele processen.

Med vores brede erfaringsgrundlag kan vi være din sparringspartner i valg af materialer og udformning af holdbare løsninger, der forener klassisk håndværk med moderne materialer, der opfylder alle myndighedskrav.

Vi udarbejder realistiske tilbud og holder vores deadlines, fordi vi holder, hvad vi lover. Kontakt os i dag for professionelt murerarbejde i Odder, Tranbjerg, Hasselager, Højbjerg og Aarhus.

Ring eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud fra vores erfarne murerfirma.

Hvis du drømmer om at få et nyt badeværelse, skifte gamle fliser eller klinker, udskifte fuger i murværk eller noget helt fjerde, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det er en god idé at få os ind over dit næste byggeprojekt eller renovering, så du som kunde kommer bedst fra start. Vi er specialister i at give en indikation af pris, materialer og meget mere, som kan hjælpe dig med at realisere dit næste projekt. Så hvis du har brug for murerarbejde udført af en professionel murermester, så tøv ikke med at kontakte os på telefon:

Tlf.: 22 90 22 44
eller
Mail:

Vi ser frem til at samarbejde med dig!

Odder Murerservice

Odder Murerservice
5.0
Based on 34 reviews
powered by Google
Simon GraversenSimon Graversen
20:16 10 Jun 24
Det er så nemt!Hvad enten vi skal have lavet store eller små forbedringer på vores huse, er det Odder Murerservice - og murerentager den selv, 9 ud af 10 gange.På de første to opgaver, dette ligger mere end 10 år tilbage, havde jeg diverse spørgsmål til både æstetik og konstruktion.På den tredje opgave, totalrenovering af badeværelse med opbrud af gulve osv., havde jeg udelukkende ønsker med i lommen. Ønsker som blev opfyldt. Som altid.Stephan er nemlig mureren og jeg er kunden.Det er så nemt!Bare TAK.De altid allerbedste hilsner,Simon Graversen
Ulla Møller JensenUlla Møller Jensen
11:57 04 Jun 24
Det er flot arbejde. Kan varmt anbefales.Stephan har også overholdt tider og aftaler.Og hver dag er der ryddet pænt op.
Meget tilfreds med service og det udførte arbejde. Og så er Stephan en yderst behagelig person.
Anna Marie JohansenAnna Marie Johansen
16:36 10 Apr 24
Meget venlig og dygtig murer.hvis jeg får brug for en murer igen, ved jeg hvor jeg skal ringe hen.
Van KQLVan KQL
08:29 06 Apr 24
Odder Murerservice er yderst kompetent til udførsel af murer- og klinkearbejde, yder en god service og overholder sine aftaler. Vi vil helt sikkert gerne bruge Odder Murerservice igen i fremtiden. Stor anbefaling herfra.
Gitte ThorvaldsenGitte Thorvaldsen
07:30 06 Apr 24
Er yderst tilfreds med mit badeværelse som Odder Murerservice har været en stor del i. I hele processen har servicen og rådgivningen været i top og endda ud over det sædvanlige pga den løsningsorienterede måde at arbejde på. Kæmpe anbefaling!
Andreas SeebergAndreas Seeberg
16:20 01 Apr 24
God service, god kommunikation. Var der som aftalt og resultatet ser godt ud.
Allan JohansenAllan Johansen
13:43 24 Mar 24
Super hurtig respons og arbejdet blev lavet dagen efter, og ser super godt ud.De bedste anbefalinger herfra!
Jesper søvndalJesper søvndal
06:01 08 Mar 24
Vi har benyttet Stephan til flere projekter i vores gamle hus. Han var den første murer der foreslog at lave en overligger af gamle sten fra huset for at få reparationen til at falde godt ind. Der vidste vi at han var den rette til jobbet. Siden har han bl.a. tilmuret vinduer, pudset vægge og afsluttet muren ved et nyt dørhul. Altid smukt arbejde og en enormt behagelig mand!
Patrick AndersenPatrick Andersen
15:45 27 Feb 24
Odder Murerservice er yderst kompetent og kvalitetsbevist murer.Stephan har udført flere murere opgaver for os i gennem årene, blandt andet badeværelser i både tidligere og nuværende bolig, han har en helt unik sans for detalje og kvalitet.
Niki NielsenNiki Nielsen
17:34 23 Feb 24
Meget tilfreds kunde her. Perfekt finish og solidt håndværk. God kommunikation hele vejen igennem. Prisen var helt reel og jeg kan ikke komme med andet end positiv feedback og en kæmpe anbefaling.
Anni Roll LønsgaardAnni Roll Lønsgaard
18:39 18 Jan 24
Vi har fået sat fliser op i køkkenet.Utrolig pænt resultat.Kan kun anbefale andre at bruge Odder murerservice.
Marie BruunMarie Bruun
19:32 16 Nov 23
Stephan renoverede badeværelse hos os, og vi er så glade for resultatet.Stephan er udover at være dygtig, også pålidelig, overholdt vores aftaler og forklarede tålmodigt diverse termer og processer for os.Han kom altid med et smil og var forstående overfor at alt hans grej var det mest spændende vores børn havde set.Ydeligere blev der altid gjort rent og ryddet op, så vi kunne være i og omkring vores hus mens der blev renoveret.Fremtidige mureropgaver her i huset bliver udført af Stephan, og Odder Murerservice.
Jørgen NielsenJørgen Nielsen
21:26 08 Nov 23
Vi ejer et gammelt, skævt hus med håndværksmæssige udfordringer. Odder Murerservice har med enkle løsninger udvirket mirakler i badeværelset og renoveret vores slidte facade. Altsammen udført til aftalt tid, og med et smil. Vi giver Stéphane vores varmeste anbefaling.
Mette ThomsenMette Thomsen
18:06 08 Nov 23
Stephan har været en uundværlig hjælp i vores husrenovering. Vi var under tidspres og han stod altid klar med vejledning og professionel hjælp. Alt hvad han har leveret, har været til perfektion.
js_loader

Se alle anmeldelser - Skriv en anmeldelse

Odder Murerservice
v. Stephan Aakjær Heuleu

Tranbjerg Hovedgade 124,
8310 Tranbjerg J.

CVR: 34126127