ODDER MURERSERVICE

Om Odder Murerservice

ODDER MURERSERVICE

Om Odder Murerservice

OM OS – ODDER MURERSERVICE

Odder Murerservice er et mindre murerfirma beliggende i Odder. Vi har mange års erfaring inden for badeværelser, renoveringsopgaver, nybyggeri og meget mere. Firmaet er startet af Murermester Stephan Aakjær Heuleu i 2012

Vores målsætning er at levere kvalitetsmurerarbejde, som alle vores kunder er yderst tilfredse med. Efter mange års erfaring inden for murerarbejde har det lært os, at vores kunder har forskellige præferencer. Derfor gør vi en dyd ud af at være professionelle, servicemindede og omstillingsparate, så du og din familie ikke blot får et veludført stykke kvalitetsmurerarbejde, men samtidigt føler sig godt behandlet hele forløbet igennem. 

Med et bredt erfaringsgrundlag fra alle typer opgaver er vi din sparringspartner i valg af materialer og udformning af holdbare løsninger, som forener klassisk håndværk med tidssvarende materialer, der samtidig lever op til alle myndighedskrav.

Vi udarbejder realistiske tilbud på arbejde, der bliver færdigt til tiden, fordi vi ikke lover mere end vi kan holde.

Vi udfører arbejde i hele Østjylland, Odder, Aarhus, Skanderborg, Horsens og omegn.

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud.

Hvis du allerede nu går og drømmer om at få nyt badeværelse, skifte de gamle fliser eller klinker på bad eller i køkken, udskifte fugerne i murværk eller noget helt fjerde, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det er en god idé, at kontakte os inden opstart af  et nyt byggeprojekt eller renovering, så du som kunde kommer bedst  fra start. Vi er gode til at give en indikation af pris, brug af materialer m.m. som kan hjælpe dig med at sætte dit næste projekt lidt i perspektiv.

Såfremt du har en forespørgsel vedr. udførsel af murerarbejde, så kontakt os via kontaktformularen her på siden. Du er også meget velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: 22 90 22 44
eller
Mail:

– Vi ser frem til samarbejdet!

Odder Murerservice på arbejde v. Retroen i Odder

Se alle anmeldelserSkriv en anmeldelse

Odder Murerservice
v. Stephan Aakjær Heuleu

Stationsvej 21, Boulstrup
8300 Odder

CVR: 34126127